Güncel Haberler

Cleveland Love Liderliğinde Memphis’i Yendi (Cedi 11 sayı)

Cleveland Cavaliers sahasında konuk ettiği Memphis Grizzlies‘ı sakatlıktan dönen yıldız uzunu Love’un etkili performansı eşliğinde 112-107 mağlup etmeyi başardı. Böylelikle Cleveland üst üste ikinci galibiyetini elde etmiş oldu.

Cleveland ilk çeyreği 37-24 önde bitirirdikten sonra, ikinci çeyrekte farkı 18 sayıya kadar da çıkarttı ancak son çeyreğin başında Memphis’in geri dönüşüne engel olamadı ve 84-82 geri düşentü. Sonrasında 3 sayı çizgisinden yüksek yüzdeyla oynayarak tekrar öne geçip kontrolü ele aldılar ve galibiyete uzandılar.

Kevin Love 32 sayı (6/9 3sayı), 12 ribaund ile double-double yaparken, Collin Sexton 20 sayı ve Ante Zizic de 18 sayı ile Cleveland’ın galibiyetinde önemli rol oynayan diğer isimler oldular.

Temsilcimiz Cedi Osman ise son 2 dakikada gönderdiği kritik üçlük ve smaçla takımını öne geçiren isim oldu. İlk beş başlayan ve 32 dakika parkede kalam milli oyuncumuz mücadeleyi 11 sayı (3/6 3sayı, 1/3 2sayı), 4 ribaund, 2 asistle tamamladı.

Memphs’te ise dikkat çekici performanslar Jonas Valanciunas (25 sayı, 11 ribaund), Mike Conley (18 sayı, 3 top çalma, 5 ribaund, 2 asist) ve Joakim Noah’tan (16 sayı, 7 ribaund, 4 asist) geldi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CEDİ’NİN PERFORMANSI:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …