Güncel Haberler

Harden’sız Rockets Deplasmanda Warriors’ı Devirdi!

Houston Rockets süper yıldızı James Harden‘dan yoksun olduğu maçta konuk olduğu son şampiyon Golden State Warriors‘ı 118-112 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Warriors, 5 maçın ardından sahasındaki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Golden State Warriors maça çok kötü başladı. Savunmada Paul’u durduramadılar ve Rockets onun liderliğinde çok iyi organize olarak Harden’ın olmadığı bir günde bile hücumda çok verimli oynadı. İkinci çeyrekte Rockets farkı 20 sayıya kadar çıkarırken Curry devreye girmekte gecikmedi ve sazı eline alarak farkı 7 sayıya kadar düşürdü. Rokets 3.çeyrekte yakalanmasının ardından maç sonunda daha sağlam kalan taraf oldu ve enerjisiyle 6-7 sayılık farkı son çeyrekte de korumayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da Harden’ın yokluğunda Chris Paul 23 sayı, 17 asist, 5 ribaund, 2 top çalma ile sahanın yıldızıydı. Eric Gordon 25 sayı (4/9 3sayı) 4 asist, Kenneth Faried 20 sayı, 10 ribaund, 2 asist, Clint Capela 15 ribaund, 8 sayı, PJ Tucker 18 sayı, 10 ribaund, 4 asistle Paul’ün en önemli destekçileri oldular.

Golden State Warriors’ta ise Stephen Curry 25 sayı (5/11 3sayı), 9 ribaund, 7 asist, Kevin Durant 29 sayı (3/7 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, DeMarcus Cousins 13 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, 4 blok, Klay Thompson 20 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular. Son çeyreğin başında Green, Cousins’in ayağına basıp sakatlanarak oyundan çıktı ve tekrar ddönemedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …