Güncel Haberler

Yıldızlar Eski Takımlarına Karşı Oynadılar, Gülen Taraf Raptors Oldu

İki yıldız isim DeRozan ile Leonard’ın eski takımlarına karşı oynadıkları maçta Toronto Raptors Kanada’da konuk ettiği San Antonio Spurs‘ü nefes kesen bir mücadelenin ardından 120-117 yenmeyi başardı.

Raptors üst üste 7.galibiyetini alırken Spurs ise son 6 maçında 5.mağlubiyetini almış oldu.

Bitime 16 saniye kalan Spurs 117-116 öndeydi ama bu avantajı DeRozan’ın yaptığı top kaybı sonrası değerlendiremedi. Leonard çaldığı topla pozisyonu smaçla bitirdi ve Raptors’ı 118-117 öne geçirdi. Maç topunu da çok kötü kullanan DeRozan, bir şey üretemeden topu elinde ezdikten sonra son anda Bertans’a topu aktarsa da Letonyalı şutör elinde patlayan topu değerlendiremedi. Son topta Leonard’ın yaptığı net ve açık geri saha ihlali ise hakemlerin gözünden kaçtı… Leonard eski takımına karşı yeni takımını bitime 1 saniyeden az kala çizgiden bulduğu 2 isabetli serbest atışla 120-117 galibiyete taşıdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Koç Nurse’in 2 teknik faulle oyundan atıldığı Toronto’da Kawhi Leonard 25 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile eski takımını yıkan isim olurken Pascal Siakam 22 sayı, 6 asist, 3 ribaund, Kyle Lowry 17 sayı, 5 asist, 3 ribaund, Danny Green 17 sayı (5/7 3sayı), 4 ribaund ve Serge Ibaka 13 sayı, 15 ribaund ile onun en büyük yardımcıları oldular.

San Antonio Spurs’te ise Marco Belinelli 21 sayı (5/12 3sayı), 6 ribaund, Davis Bertans 16 sayı (4/8 3sayı) üretirken, Toronto taraftarlarının bağırlarına bastıkları, çok iyi karşılanan DeMar DeRozan‘dan da 23 sayı, 8 asist, 4 ribaundluk performans geldi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …