Güncel Haberler

Thunder 2 Uzatma Sonunda George ile Jazz’i Yenmeyi Başardı!

Oklahoma City Thunder son yılların en çekişmeli geçen maçlarından birinde evinde konuk ettiği Utah Jazz‘i 2 uzatmanın ardından 148-147 mağlup etti.

Galibiyetin tam 33 kez el değiştirdiği maçın normal süresinin son 10 saniyesinde Mitchell ve Westbrook karşılıklı hücumlardan yararlanamadı ve 129-129 ile uzatmaya gidildi. Uzatma bölümünde ise çekişme devam etti, takımlar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Skor 139-139 iken George ve Mitchell üçlükleri kaçırınca bir kez daha uzatmaya gidildi. Son bölümde 6.faulünü alan Westbrook oyun dışı kaldı ve ikinci uzatmada forma giyemedi.

Skor 139-139 iken Paul George ve Donovan Mitchell üçlükleri kaçırınca oyun bir kez daha uzadı. Russell Westbrook son dakikaya girilirken altıncı faulünü alıp maçı tamamladı. İkinci uzatmada ise bitime 1 saniyeden az kala George zor pozisyondan çıkardığı basketle takımına maçı getiren isim oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Maçın kahramanı Paul George 50 dakika sahada kaldı, 6/6 serbest atış, 5/13 3sayı, 12/18 2sayı ile 45 sayı atarken istatistiklerine 9 ribaund, 7 asist ekledi ve hiç top kaybetmedi. Russell Westbrook ise 43 dakikada 43 sayı (6/13 3sayı), 15 ribaund, 8 asistle oynadı ve triple-double serisi sona ermiş oldu. Benchten sadece 14 sayılık katkı alabilen Oklahoma’da Steven Adams 16 sayı, 10 ribaund, 5 top çalma, 3 asist, Jerami Grant ise 18 sayı üretti.

Utah Jazz’de Derrick Favors 24 sayı, 11 ribaund, Rudy Gobert 26 sayı, 16 ribaundla double-double yaptılar. Donovan Mitchell ise 38 sayıyla (4/11 3sayı) takımının en skorer ismi oldu, 14 sayı, 6 asist, 5 ribaund, 3 asistle mücadele eden Ricky Rubio ikinci uzatmada çok yoruldu ve basit hatalar yaptı. Kenardan gelen Jae Crawder da 20 sayı, 8 ribaund, 3 asistle oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …