Güncel Haberler

Dedas Disiplin Kurulunun Verdiği Cezaya Tepki Gösterdi!

Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verilen ve cezası daha sonra 2 maça indirilen Bahçeşehir Koleji‘nin Yunan koçu Stefanos Dedas kararı haksız olarak nitelendirdi.

Dedas kendi sosyal medya hesabından şu görüşleri paylaştı:

“Bana ve kulübüme karşı verilen haksız karardan ötürü çok üzgünüm. Aldığım iki teknik faulden sonra skoru takip etmek için tribünün köşesine geldim ve birkaç saniye sonra bana bunun kurallara aykırı olduğunu söylediklerinde sakin bir şekilde sahayı terkettim.

Maçtan sonra hakemler ve Obradovic’le el sıkıştım, neden olduğunu bilmediğim bir şekilde rapor edildim. Yaptığım şey fair play ve spor ruhunun tanımı.

Gaziantep’te beş sezon geçirdim ve iki sezondur Bahçeşehir’deyim. İstanbul’a geldiğimden beri bana karşı takınılan tutumda farklılıklar olduğunu fark ettim.

Kariyerimde şu ana kadar aldığım sonuçlarla ses getirmek için tüm kalbimle mücadele ettim. Ancak şu an haksız bir durumla karşı karşıyayım.

Önümüzdeki tüm problemlere rağmen takımım için savaşmaya devam edeceğim ve burada bulunduğum birkaç yıl içerisinde Bahçeşehir’i Avrupa’nın en iyi takımlarından biri haline getirerek Hüseyin Yücel’e verdiğim sözü tutacağım.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …