Güncel Haberler

RESMİ: Gran Canaria’dan Pota altına Bir Takviye Daha!

İspanya Liga Endesa‘da düşme hattında bulunan ve Turkish Airlines Euroleague‘de çok erken havlu atan Gran Canaria kupa ve milli takım arasından faydalanarak bir takviye daha yaparak Birleşik Amerikalı forvet Cory Jefferson ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladılar.

Gran Canaria Wiley ve bu hamle ile birlikte Fischer ile Pasecniks’in devam eden sakatlıklarından doğan boşluğu kapatmaya çalışacak. Ancak iki transfer de Euroleague standartlarının oldukça altında hatta Liga Endesa’da bile Gran Canaria’ya seviye atlatabileceklerini düşünmyorum ama en azından uzun rotasyonunda koç Garcia’nın alternatifleri artacaktır.

Sezon başında temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen ile anlaşan ancak sağlık kontrollerinden geçemeyen Jefferson sonrasında Çin ligi ekiplerinden Guangzhou Long-Lions ile 1 aylık sözleşme imzalamıştı, burada 8 maça çıkmış ve 14.6 sayı, %48.7 3sayı, 5.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …