Güncel Haberler

Obradovic: “Maçın başından itibaren iyi oynadık.”

Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic, takımının Darüşşafaka Tekfen karşısındaki galibiyetini değerlendirdi:

“Zorlu bir Türkiye Kupası haftasından sonra antrenmanlara dönüp önümüzdeki hedefe odaklanmamız gerekiyordu. Takım iyi gözüküyor ve bugün de iyi oynadık. Maçın başından itibaren iyi oynadık, ikinci çeyrekte biraz düşüşümüz oldu ama üçüncü çeyrek itibariyle savunmada iyiydik ve kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı antrenmanlardaki çalışma şekillerinden ve bugün maçta oynama şekillerinden dolayı da tebrik ediyorum. Darüşşafaka Tekfen hep savaşan bir takımdır. Darüşşafaka antrenörü de gençlere süre vermek istiyor, bunun da farkındayım. Sonuna kadar savaşıyorlar ve bu konuda onları tebrik ediyorum. Kaybettikleri birçok maçı da son dakikalarda kaybettiler. Gittiğimiz her yerde taraftarımızın desteğinin olması çok güzel. Bugün yanımızda oldukları için de çok teşekkür ederim. Bizim için önemli olan skor değil, iyi ve normal atış yapmak. Üçlüklerde de hepsi iyiydi. Böyle devam etmeleri gerekiyor. %44 oldukça iyi bir istatistik. Sürekli tekrar yapmak daha iyi olmak için önemli. Maçın sadece bir bölümünde diğer oyuncular açısından da takım için nelerin önemli olduğu anlamında dikkat edilmesi gereken birçok detay vardı.”

Jan Vesely hakkında da bir değerlendirmede bulunan Obradovic, “Jan’ın dönüşü özellikle topsuz hücumda çok iyiydi. Kondisyonerimiz Predrag Zimonjic’e çok teşekkür ederim, Jan’ı çalıştırdı. Açıkçası bu kadar çabuk takıma geri dönmesi bizim için de sürpriz oldu. İkisine de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vesely’nin dönmek için çok büyük bir isteği vardı ve hepimiz oyunumuzda Vesely’nin önemini biliyoruz. O da bu akşam iyi oynadı.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …