Güncel Haberler

Milwaukee Nefesleri Kesen Maçta Boston’u Giannis ile Geçti! (Ersan 9 sayı)

Doğu Konferansı’nın iki güçlü takımının karşılaşmasında ev sahibi Milwaukee Bucks son ana kadar nefeslerin tutulduğu maçta Boston Celtics‘i 98-97 yenmeyi başardı.

Dördüncü çeyreğe geride giren ve büyük bir bölümünde de öne geçemeyen Milwaukee, maçın son bölümlerinde oyunu dengelemeye çalışsa da Irving’i durduramayınca o istediği hamleyi yapamadı. Giannis liderliğinde son anlarda öne geçti Milwaukee ve Boston cephesinde maçın yıldızı Irving son topu kullanamayınca da galibiyete ulaşmayı başardı.

Giannis Antetokounmpo 30 sayı, 13 ribaund, 6 asist, 2 blok, 1 top çalma ile yine komple bir oyun sergileyerek yıldızlaşırken, Khris Middleton da 15 sayı,13 ribaund, 4 asistle oynayıp double-double ile Yunan yıldıza eşlik etti.

Ersan İlyasova ise yine kenardan gelip 12 dakika süre aldı ve bu fırsatı çok iyi kullandı, hiç şut kaçırmadan (1/1 3sayı, 3/3 2sayı), 4 ribaundla kısa süreye ciddi katkılar sığdırarak ne kadar değerli bir görev adamı olduğunu tekrar hatırlattı.

Boston Celtics’te ise Al Horford 21 sayı, 17 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 3 blok, Kyrie Irving 22 sayı (4/8 üçlük), 5 asist ve Jayson Tatum 17 sayı, 10 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

NEFESLERİ KESEN SON ANLAR:

https://youtu.be/wSH0ygiCShA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …