Güncel Haberler

Cavs, Suns’ı Rahat Geçti (Cedi Alev Aldı)

NBA’de All-Star arasının tamamlanmasının ardından ligin iki zayıf takımı Phoenix Suns ve Cleveland Cavaliers karşılaştı. Ev sahibi Cleveland Cedi liderliğinde maçtan 111-98’lik skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Suns bu sonuçla üst üste 16.mağlubiyetini alarak kulüp rekorunu kırmış oldu.

Cedi Osman ilk beşte başladığı maçta 34 dakika süre aldı, 19 sayı (5/8 3sayı, 2/4 2sayı), 5 ribaund, 5 asistle takımın en skorer ismi oldu.

Ayağından geçirdiği ameliyat sonrası 50 maç kaçıran ve takımıyla sezonun üçüncü maçını oynayan Love 16 sayı, 11 ribaundla ile form tutmaya başladığını gösterdi. Cleveland’da ayrıca Ante Zizic 15 sayı, 12 ribaund, Jordan Clarkson 15 sayı, 5 asist, 4 ribaund, Larry Nance Jr 14 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile oynadılar.

Suns cephesinde ise Devin Booker 30 sayı, 7 asist ve Kelly Oubre Jr. 23 sayı, 4 ribaundla direnmeye çalışan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …