Güncel Haberler

Lakers Müthiş Bir Geri Dönüşe İmza Atarak Rockets’ı Geçmeyi Başardı!

Los Angeles Lakers evinde konuk ettiği Batı’nın iddialı takımlarından Houston Rockets‘ı süper yıldızı Lebron’un liderliğinde tam 19 sayı geriden dönerek 111-106 yenmeyi başardı.

Lakers bu sezon 6.kez en az 15 sayı farkdan geri gelmeyi başararak ne kadar dirençli bir takım olduğunu göstermiş oldu.

LeBron James 29 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile her zamanki gibi ön plana çıkarken, Brandon Ingram 29 sayı, 13 ribaund, Kyle Kuzma 18 sayı, 6 ribaund, 5 asistle Lakers’ın galibiyetinde önemli roller aldılar.

Maçın bitimine 1:30 kala 6.faulünü alan ve kenara gelen James Harden maçı 30 sayı, 6 ribaund, 5 asistle oynadı ve en az 30 sayı serisini 32 maça çıkardı. Houston’da ayrıca Chris Paul 23 sayı, 10 ribaund, 9 asistle triple-double’ın kıyısından döndü. Ocak ayından bu yana sakatlığı nedeniyle oynamayan Clint Capela ise geri dönüşünde 12 sayı, 11 ribaundla double-double yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …