Güncel Haberler

Warriors Çok Zorlandığı Maçta Curry ile Kings’i Yendi

NBA‘de son şampiyon Golden State Warriors sahasında konuk ettiği Sacramento Kings karşısında beklediğinden çok daha fazla zorlandı ve yıldız guardı Curry’nin üçlük yağmuru eşliğinde son nefeste 125-123 kazanabildi.

Warriors 123-117 öndeyken Kings 10 saniye kala farkı Hield’in üçlükleri ile 2 sayıya (125-123) düşürdü. 7 saniye kala Iguodala 2 serbest atıştan da yararlanamadı, 2 saniye kala Hield bir de ikilik denedi ama bu defa başarılı olamadı.

Stephen Curry 36 sayı (10 3sayı isabeti), 6 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Kevin Durant 28 sayı, 7 blok, 5 ribaund, 4 asist, Klay Thompson 18 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve DeMarcus Cousins ise 17 sayı, 10 ribaund, 3 asistle Warriors’da galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kings’te ise Marvin Bagley 28 sayı, 13 ribaundla double-double yaparken, Buddy Hield 19, De’Aaron Fox 18 sayıyla oynadı. Bogdan Bogdanovic ise 14 sayı, 6 asist, 3 ribaund ile mücadele etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …