Güncel Haberler

NBA All-Star’ın Açılışını Cedi ile Yapacağız!

NBA All-Star organizasyonundaki ilk önemli etkinlik olan ve Cedi Osman‘ın da yer alacağı Dünya Karması-Amerika Karması Yükselen Yıldızlar maçı 16 Şubat Cumartesi sabaha karşı 05:00’te oynanacak. Karşılaşmayı S Sport ve NBA TV naklen yayınlayacak. 

İki hafta önce ayak bileğinden sakatlanan Cedi Osman önceki gün Brooklyn Nets maçıyla sahalara döndü ve iyi durumda olduğunu gösterdi.

Cedi Osman, Bogdan Bogdanovic ve tabiki Luka Doncic’i aynı forma ile aynı anda sahada görebilecek olmak bile bu maç için uykusuz kalmaya değer.

Boston Celtics’ten Kyrie Irving ABD Karması’nın, Dallas Mavericks’ten Dirk Nowitzki ise Dünya Karması’nın onursal antrenörü olarak karşılaşmada boy gösterecek.

Kadroda şu isimler yer alıyor:

ABD KARMASI
Jarrett Allen, Marvin Bagley III, John Collins, De’Aaron Fox, Jaren Jackson Jr., Kevin Knox, Kyle Kuzma, Donovan Mitchell, Jayson Tatum, Lonzo Ball (sakat).

DÜNYA KARMASI
OG Anunoby (Birleşik Krallık), Deandre Ayton (Bahamalar), Bogdan Bogdanovic (Sırbistan), Luka Doncic (Slovenya), Shai Gilgeous-Alexander (Kanada), Rodions Kurucs (Letonya), Lauri Markkanen (Finlandiya), Josh Okogie (Nijerya), Cedi Osman (TÜRKİYE), Ben Simmons (Avustralya)

Geçen yıl oynanan maçı Dünya Karması 155-124 kazanırken eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic MVP seçilmişti

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …