Güncel Haberler

Yunanistan’da Şok Gelişme: Olympiakos OAKA’da İkinci Yarıya Çıkmadı!

Yunanistan Kupası‘nda Olympiakos OAKA’da ezeli rakibi Panathinaikos ile oynadığı yarı final maçının ikinci yarısına çıkmadı ve hükmen yenilgiyi kabul etti.

İlk yarıyı 40-25 Panathinaikos önce bitirdi, Olympiacos yönetimi hakemlerin çok taraflı maç yönettiği gerekçesiyle takımın ikinci yarı için sahaya çıkmaması kararını aldı. İkinci çeyreğin son 28 saniyesinde çalınan 3 faul Olympiacos tarafını çileden çıkardı. Yunanistan Kupası’nda finali Panathinaikos ile PAOK oynayacak.

Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Olympiakos Genel Menajeri Christos Stavropoulos, “Midemiz bulandı, artık bunları kaldıramaz olduk. Yetkililer artık bu konuda bir şeyler yapmalı.”

Panathinaikos koçu Rick Pitino ise: “Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Biz onların sahasına gittik ve kıçımıza tekmeyi yedik. Bu maçın bitmemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradım.”

Panathinaikos sahiplerinden Dimitris Giannakopoulos ise, “Olympiacos bunu önceden planlamıştı. Görünüşe göre oyuncularına paraları ödeyemiyorlar, havlu atıyorlar ve şimdi de hakemleri beğenmediklerini söylüyorlar. Belki de Aggelopoulos ailesi Olympiakos’tan ayrılmak istiyor ve bu yüzden de suçu bize ve hakemlere atıyordur” dedi. 

Giannakopoulos, maçın ikinci yarısına çıkmayan Olympiakos’un bench’ine kırmızı kadın iç çamaşırı bıraktı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …