Güncel Haberler

Obradovic: Son Çeyrek Bizim Adımıza Utançtı

Erkekler Türkiye Kupası ilk tur ikinci maçında Fenerbahçe Beko ilk 3 çeyreğinde domine ettiği mücadelede Bahçeşehir Koleji‘ni 78-70’le geçti ve adını yarı finale yazdırdı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan koç Zeljko Obradovic, son çeyrekteki performanstan memnun olmadığını dile getirdi ve utanç olarak nitelendirdi. Fenerbahçe son çeyrekte 29-12’lik skorla 17 sayılık fark yemişti.

Obradovic maçtan sonra yaptığı açıklamada, ”İlk 3 çeyrek çok iyi oynadık ama son çeyrek bizim adımıza utançtı.” dedi.

“İyi akşamlar dilerim. Bireysel kalite açısından çok iyi olan bir takıma karşı hazırlanmaya çalıştık ve bunu son olarak Darüşşafaka ile oynadıkları maçta gösterdiler. 30 dakika boyunca çok iyi maç oynadık ve bu da maçı kazanmaya yetti. Ancak son 10 dakikayı neden o şekilde oynadığımızı anlamamız lazım. Oyuncularımı yarı finale adım attıkları için tebrik ediyorum. Bahçeşehir Koleji’ni de tebrik ediyorum, sonuna kadar savaştılar. Çok fazla karakter ve kişisel kalitesi olan bir takım. Taraftarlara da bu güzel destekleri için teşekkür ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …