Güncel Haberler

NBA’de En Çok Kazanan Oyuncular Açıklandı!

Forbes dergisi NBA’in en çok kazanan basketbolcularını açıkladı.

Listenin ilk sırasında yine LeBron James yer aldı. Los Angeles Lakers’ta oynayan James, üst üste 5 yıldır ligin en fazla kazanan ismi oluyor.

Derginin haberine göre James’in kazancı 88.7 milyon dolar. Bunun 53 milyon doları sponsorluk gibi saha dışı gelirler.

LeBron James’ten sonra Golden State Warriors’ın iki yıldızı Stephen Curry (79.5 milyon dolar) ve Kevin Durant (65 milyon dolar) yer alıyor. Oklahoma City Thunder’dan Russell Westbrook (53.7 milyon dolar) dördüncü, Houston Rockets’ın formda ismi James Harden ise (47.4 milyon dolar) beşinci sırada.

LeBron James’in saha dışı gelirleri Nike ve Beats By Dre gibi sponsorluk anlaşmalarının yanı sıra yatırımcısı olduğu şirketlerin kazançlarını da içeriyor.

TRT Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …