Güncel Haberler

Atlanta Lebron’a Rağmen Lakers’ı Devirdi

Batı’da play-off yarışında artık kritik bir viraja giren Los Angeles Lakers, deplasmanda konuk olduğu ligin zayıf halkalarından biri olan Atlanda Hawks‘a sürpriz bir şekilde 113-117 kaybetmekten kurtulamadı.

Hawks’ta çaylak Trae Young 22 sayı, 14 asist, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, John Collins 22 sayı (2/2 3sayı), 8 ribaund, 3 asist, Taurean Prince 17 sayı (4/8 3sayı), 6 ribaundla oynadı galibiyeti getiren isimler oldular.

Lakers’da ise LeBron James maçı 28 sayı, 16 asist, 11 ribaund, 3 top çalma, 1 blokla triple-double yaptı ama galibiyet için yeterli olmadı. Kyle Kuzma 19 sayı, 5 ribaund, Brandon Ingram 19 sayı, 6 ribaund, Rajon Rondo 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Reggie Bullock 15 sayı (3/6 3sayı), 6 ribaund, 2 top çalma ile diğer dikkat çeken isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …