Güncel Haberler

Boston, Philadelphia’ya Üçte Üç Yaptı! (Furkan 2 sayı)

Doğu’daki tabloda üst sıraları ilgilendiren maçta Boston Celtics konuk olduğu Philadelphia 76ers‘ı 112-109 yenerek bu sezon aralarındaki karşılaşmaların üçünden de galibiyet çıkarmayı başardı. Bu sonuçla takımlar 36-21 galibiyet oranıyla 4.sırayı paylaştılar. 

El yakan topları yüksek yüzdeli kullanan ve Boston’un galibiyetine direkt etkisi olan Gordon Hayward 26 sayı (6/7 3sayı), 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaştı. Al Horford 23 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, Jayson Tatum 20 sayı, 10 ribaundla galibiyetin diğer faktörleri oldular. Dizinden sakatlığı bulunan Kyrie Irving forma giyemedi.

Philadelphia’da Joel Embiid 23 sayı, 14 ribaund, 3 asist, 2 blok, Jimmy Butler 22 sayı, 9 ribaund, JJ Redick 16 sayı (4/8 3sayı), 3 ribaund, 2 asist, Ben Simmons 16 sayı, 6 ribaund, 5 asistle dikkat çeken isimler oldular.

Furkan Korkmaz 11 dakika süre alırken, 1/3 isabetle 2 sayı attı, 2 de asist üretti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …