Güncel Haberler

Unics Kazan, CSKA Karşısında BSL Karmasıyla Kazandı!

VTB Lig mücadelesinde Unics Kazan Basket Hall’da konuk ettiği güçlü rakibi, lider CSKA Moskova‘yı eski BSL oyuncularının etkili performansıyla 71-68 devirmeyi başardı. Bu sonuçla CSKA 16-2’de kalırken Unics Kazan 13-3 ile ikinciliğini sürdürdü.

Maça iyi başlayan CSKA olurken genel anlamda düşük tempoda oynanması ve savunmaların ön planda olması Unics Kazan’ın işine yaradı. İkinci çeyrekle beraber rakibini yakalayan ev sahibi, son çeyrekte ise hücumda tam anlamıyla gaza basarak CSKA potasına 30 pota gönderdi ve bu zorlu maçtan 71-68’lik skor galibiyet çıkarmayı başardı.

Unics Kazan’da galibiyetin mimarları iki eski Tofaş’lı oldu; Raymar Morgan 18 sayı, 10 ribaund ve Pierria Henry 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile mücadele ettiler. Ayrıca daha önce Galatasaray ve Anadolu Efes forması giymiş olan Errick McCollum da 10 sayı, 2 asist ile takımına çift haneli skor katkısı veren diğer isim oldu.

CSKA cephesinde ise Nando De Colo 19 sayı, 3 asist ile ön plana çıkarken, Cory Higgins de 17 sayı (4/8 3sayı), 4 ribaund ile takımını maçta tutmaya çalışan ikinci isim oldu. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …