Güncel Haberler

Ataman: Gençler sürelerini iyi kullanamadı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Banvit’i 93-85 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“İyi bir maç oldu. Banvit takımı özellikle koç Hakan Demir geldikten sonra iyi basketbol oynuyor, sert oynuyor ve hücumda doğru işleri yapıyor. Biz, zaman zaman zorlandık. Son çeyrekte ideal beşimize döndükten sonra arayı açma şansı bulduk. Larkin, Beaubois, Simon ve Dunston hücumda çok ciddi katkı verdiler. Tabi bu tip maçlarda gönül istiyor ki genç oyuncularımızdan da katkı alalım ama maalesef dakikaları çok iyi kullanamıyorlar. Böyle olunca da Euroelague’de bazı maçlarda bize bu güveni vermiyorlar. Güven verdikleri zaman da oynatıyoruz. Bugün de öyle bir maç oldu. İyi basketbol oynadık zaman zaman. Türkiye Kupası’na hazır durumdayız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …