Güncel Haberler

Doğu’nun Zirve Takipçici Toronto, Konuk Ettiği Brooklyn’i Zor Yendi

Doğu’nun zirve adaylarından Toronto Raptors Kanada’da konuk ettiği konferansın orta halli takımlarından Brooklyn Nets karşısında beklenenden çok daha fazla zorlandı, son topta 127-125 kazanabildi. Toronto bu sonuçla rakibi karşısındaki iç saha galibiyet serisini 8 maça çıkarmış oldu.

Nets bitime 50 saniye kala Russell’ın üçlüğüyle 125-122 öne geçmeyi başardı, Green 35 saniye kala üçlük isabeti ile skoru dengeye getirdi: 125-125. 5 saniye kala Toronto’nun yıldızı Leonard sahneye çıktı ve orta mesafeden bulduğu potalı basketle skoru belirledi: 127-125.

Toronto Raptors’ta Kawhi Leonard 30 sayı, 8 asist ile maçın yıldızı olurken, Serge Ibaka 18 sayı, 12 ribaund, 2 blok, Pascal Siakam 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist üretti. İlk kez Toronto taraftarının karşısına çıkan Marc Gasol 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 1 blokla takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. 

Brooklyn’de ise D’Angelo Russell 28 sayı, 14 asist (kariyer rekoru) takımının en skorer ismi oldu. Joe Harris 24 sayı (7/8 3sayı), 4 asist, 2 ribaund, Allen Crabbe 22 sayı (6/10 3sayı), 3 ribaundla misafir takımı maçın içinde tutan diğer isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …