Güncel Haberler

Oklahoma “Double-Triple-Double” ile Portland’ı Geçmeyi başardı

Oklahoma City Thunder konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı George & Westbrook A.Ş.’nin etkili oyunuyla 120-111 geçmeyi başardı.

Russell Westbrook 21 sayı, 14 ribaund, 11 asistle üst üste 10.kez triple-double performansı sergileyerek Wilt Chamberlain’a ait 1968’den kalma 9 maçlık rekoru kırdı ve NBA tarihine geçti. Westbrook bu sezon 23. kez kariyerinde ise 127. kez triple-double’a imza attı. Son haftalarda istim üstünde olan Paul George da 47 sayı (8/13 3sayı), 12 ribaund, 10 asistle kariyerinde üçüncü kez triple double yapmayı başardı.

Ayrıca Westbrook ve George, NBA tarihinde bir maçta 20 sayı ve üzeri katkı vererek triple-double yapmayı başaran ilk ikili oldular.

Portland’da ise Damian Lillard 31 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışırken, Jake Layman da 17 sayı 4 ribaund, 4 blokla adından yine söz ettirdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/1STfkUffmnk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …