Güncel Haberler

Toronto Raptors Bombayı Patlattı!

Doğu Konferansı’nın en güçlü takımlarından biri olan Toronto Raptors takasın bitmesine sayılı dakikalar kala çok önemli bir hamle yaparak Memphis Grizzlies‘in İspanyol yıldızı Marc Gasol‘ü kadrosuna katmayı başardı.

Toronto Raptors ise bu değerli takviye karşılığında Memphis Grizzlies’a Jonas Valanciunas, Delon Wright, CJ Milles ve 2024 yılı için geçerli 2.tur draft hakkını verdi.

2.16 boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli uzun, bu sezon 53 maça çıkarken ortalama 33.8 dakika saha kalmış ve 15.7 sayı, %34.4 3sayı, 8.6 ribaund, 4.7 asist, 1.2 blok, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Toronto Leonard’ın yanına bir yıldız daha ekleyerek Doğu Konferansı’nda Milwaukee ve 76ers ile girdiği şampiyonluk mücadelesinde çok önemli bir hamleye imza atmış oldu. Valanciunas’dan alamadıkları o boyalı alan verimini Gasol’dan alacakları kesin. NBA’in en tecrübeli ve yetenekli çok yönlü uzunlarından biri olan ve dış şut tehditi de olan Gasol, oyunun her alanında Raptors’a değer ve güç katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …