Güncel Haberler

Los Angeles Derbisinde Uzatma sonunda Gülen Taraf Lebron’un Dönüşüyle Lakers Oldu

Nefesleri kesen derbide Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers karşılaştılar. Normal süresi 112-112 biten maçta misafir takım konumundaki Lakers, sakatlıktan dönen süper yıldızı Lebron ve Stephenson’ın ekstra katkılarıyla uzatma sonrası 123-120 kazanan taraf oldu.

Baştan sona çekişmeli geçen maçın ilk yarısında Lakers’ın 54-53 üstünlüğü vardı. 3.çeyrekte gaza basarak farkı 12 sayılara kadar çıkaran Lakers, son çeyrekte Harris önderliğindeki Clippers dönüşüne dur diyemedi ve maça tekrar denge geldi. Maçın bitimine 1 dakika kala skor 112-112’ydi ve kalan bölümde iki takımda skor üretemeyince uzatmaya da bu skorla gidildi. Uzatma bölümünde Lakers sahneye x-faktör olarak Stephenson’u çıkarınca bir adım öne geçti ve maçı da 123-120 kazanmayı başardı.

Lakers’da sakatlığı nedeniyle uzun bir süre forma giyemeyen LeBron James, geri dönüş maçında 24 sayı 14 ribaund 9 asistle takımını galibiyete taşımayı başardı. Lance Stephenson 20 sayı, Brandon Ingram 19 sayı 4 ribaund 4 asist, Rajon Rondo 14 sayı 13 ribaund 7 asist ve Kyle Kuzma 10 sayı ile galibiyete katkı yaptılar.

Clippers’ta ise Lou Williams 24 sayı 6 asistle ön plana çıkarken, Patrick Beverley 17 sayı 8 ribaund 4 asist, Tobias Harris 15 sayı 8 ribaund 8 asist, Montrezl Harrell 15 sayı 8 ribaund ve Avery Bradley 13 sayı 8 ribaund yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=5o5bBkE5Sy8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …