Güncel Haberler

Doğu’nun Zirvesindeki Kapışmadan Bucks Galibiyet Çıkardı! (Ersan yine 0 sayı)

Milwaukee Bucks Kanada’da konuk olduğu Toronto Raptors‘ı 105-92 yenerek Doğu’nun zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. Bu sonuçla beraber Raptors’ın evindeki 10 maçlık galibiyet serisi sona ererken Bucks rakibini bu sezon karşılaştıkları 4 maçtan üçünde yenmiş oldu.

Milwaukee Bucks’ta erken faul problemine giren Giannis Antetokounmpo parkede kaldığı 28 dakikada 19 sayı, 9 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, 2 blok, Khris Middleton 18 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 blok, kariyer rekorunu kıran D.J. Wilson 16 sayı (3/6 3sayı) ile oynarken 7 dakika süre alan temsilcimiz Ersan İlyasova üst üste beşinci maçı sayı atamadan tamamladı.

Raptors’ta ise Pascal Siakam 28 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile 24’e kadar çıkan farkın kapanmasında etkili olurken, Bucks savunmasının iyi konsantre olduğu Kawhi Leonard 16 sayı atabildi ve son 22 maçtaki en az 20 sayı serisi sona erdi. Serge Ibaka ise 12 sayı, 10 ribaundla double double yaptı, Danny Green hastalığı nedeniyle sahada 5 dakika kalabildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …