Güncel Haberler

NBA All-Star’da Yedeklerin Belirlenmesiyle Kaptanların Seçim Yapacağı Havuz Netleşti

Charlotte’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2019 NBA All-Star‘da Doğu ve Batı konferanslarının ilk beşleri açıklanmış. Antrenörler tarafından belirlenen yedeklerin de duyurulmasıyla kadrolar netleşmiş oldu.

Ufak bir hatırlatma All-Star formatı geçen sezon değiştiği üzere artık Doğu-Batı şeklinde olmayacak, en çok taraftar oyu alan iki isim Antetokounmpo ile Lebron’un takımları olarak mücadele edecekler, detayları aşağıda anlattım.

BATI KONFERANSI
İlk beş: LeBron James (Los Angeles Lakers-kaptan), James Harden (Houston Rockets), Stephen Curry (Golden State Warriors), Paul George (Oklahoma City Thunder), Kevin Durant (Golden State Warriors)
Yedekler: Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), Anthony Davis (Anthony Davis), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Klay Thompson (Golden State Warriors), Karl Anthony Towns (Minnesota Timberwolves)

DOĞU KONFERANSI
İlk beş: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks-kaptan), Kyrie Irving (Boston Celtics), Kemba Walker (Charlotte Hornets), Kawhi Leonard (Toornto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers)
Yedekler: Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Ben Simmons (Philadelphia 76ers, Nikola Vucevic (Orlando Magic), Bradley Beal (Washington Wizards), Blake Griffin (Detroit Pistons), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Victor Oladipo (Indiana Pacers-sakat olduğu için yerine başka isim çağrılacak.

Philadelphia 76’ers’tan Jimmy Butler, Utah Jazz’dan Donovan Mitchell ve Rudy Gobert, Dallas Mavericks’ten Luka Doncic, Golden State Warriors’tan Draymond Green kadroya giremeyen önemli isimler arasında yer aldı.

Pacers‘tan seçilen Oladipo, sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz hafta sezonu kapatmıştı, bu nedenle önümüzdeki günlerde NBA yönetimi onun yerine başka bir oyuncu açıklayacak. Philadelphia 76ers’dan Jimmy Butler, Miami Heat’ten Dwyane Wade, Brooklyn Nets’ten D’Angelo Russell ya da Utah Jazz’dan Donovan Mitchell’ın kadroya alınmaları gündemde. 

Khris Middleton, Ben Simmons, Nikola Vucevic ve Nikola Jokic kariyerlerinde ilk kez All-Star olma başarısı gösteriyorlar.

TAKIMLAR NASIL BELİRLENECEK?

17 Şubat gecesi oynanacak olan maç için 7 Şubat’ta takım kaptanları olarak LeBron James ve Giannis Antetokounmpo yukarıda belirlenen 22 kişilik oyuncu havuzundan doğu-batı farketmeksizin istedikleri gibi 11’er oyuncu seçimi yaparak takımlarını kuracak ve bu seçimler televizyondan canlı yayınlanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …