Güncel Haberler

76ers, Warriors’ın Serisini Bitirdi! (Furkan oyuna girmedi)

Philadelphia 76ers son günlerin en formda takımı Golden State Warriors‘u deplasmanda 113-104 ile yenmeyi başardı. 2.yarıdaki müthiş savunma peformansıyla geriden gelip kazanan 76ers, bu sonuçla rakibinin 11 maçlık galibiyet serisini sona erdirmiş oldu.

Soyunma odasına 53-60 geride giren 76ers, üçüncü çeyrekle beraber Simmons-Butler ikilisinin ön alanda yaptığı müthiş baskı eşliğinde 42-26 gibi harika bir seri yakaladı ve son çeyreğe 95-86 önde girmeyi de başardı. Son çeyrekte hücum performansı düşen 76ers, savunmada vidaları hiç gevşetmeyince Warriors’ın da ritm bulmasına engel oldu ve 3.çeyrekte yakaladığı üstünlüğün avantajı ile maçtan galip ayrılmayı başardı.

Sixer cephesinde Joel Embiid 26 sayı 20 ribaund 5 asist ile yıldızlaşırken, Ben Simmons da 26 sayı 8 ribaund 6 asistle çok iyi bir maç çıkardı. JJ Redick 15 sayı 3 asist, Jimmy Butler 7 sayı 9 ribaund 6 asist ve Landry Shamet 10 sayıyla oynadı. Maalesef temsilcimiz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen hiç süre alamadı.

Warriors’da ise Stephen Curry‘nin müthiş performansı galibiyet için yeterli olmadı, süper yıldız 10-18 üçlük isabetiyle 41 sayı üretirken 6 asist de ekledi istatistiklerine. Kevin Durant 25 sayı 4 ribaund 4 asist, Draymond Green 4 sayı 10 asist 8 ribaund, Kevin Looney 14 sayı 5 ribaund ve DeMarcus Cousins 7 sayı 6 ribaund 6 asist ürettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …