Güncel Haberler

Ivanovic: “Guardlarımızın performanslarından çok mutluyum.”

Beşiktaş Sompo Japan başantrenörü Dusko Ivanovic, takımının Oostende galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli koç maçtan şu açıklamalarda bulundu:

“Çok zor bir maçtı. Maçtan önce Oostende’nin de çok yakın savunma yaptığını biliyorduk. Boş atışlarda üçlükleri sokmamız, topu kaybetmememiz ve geçiş hücumlarını durdurmamız gerekiyordu. İlk 20 dakikada bu konularda çok zorlandık. Daha sonra Jason Rich üçlükleri sokunca çok daha iyi oynamaya başladık. Bu akşam herkes takıma katkı vermeye çalıştı. Phil ve Kenan’ın yaptıkları baskıdan, savunmadan ve bu akşam oynayış stillerinden çok mutluyum. Bu iki oyuncu maçın en iyileri arasındaydı. Oyun kurucuların uyguladıkları baskı bu galibiyette önemli bir faktördü. İstatistik bazen katkıları yeterince göstermez. Kenan ve Phil de bu akşam bu durumu gösterdi.”

Maçın yıldızı olan Jason Rich ise şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bizim açımızdan kesinlikle çok kritik bir galibiyetti. Bir sonraki tura kalmayı neredeyse garantiledik ki bu da bizim bir hedefimizdi. Sahada birçok şeyi iyi şekilde yapabilmek bizim için yenileyiciydi. Takımımız her zaman iyi olmak için hevesli. Bu maçtan çok şey öğrenebiliriz. Ama bu akşam bunun tadını çıkartmalıyız çünkü önemli bir galibiyetti. Birçok oyuncu sorumluluk aldı. Sahanın her iki yanında da iyi mücadele ettik ve kazandık.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …