Güncel Haberler

Toronto Doncic’in Triple-Double’ına Rağmen Dallas’ı Devirdi

Toronto Raptors misafir olduğu Dallas Mavericks‘i genç yıldız Doncic’in triple-double performansına rağmen süper yıldızı Leonard’ın etkili performansıyla 123-120 devirmeyi başardı.

Toronto cephesinde Kawhi Leonard 33 sayı (10/23 sahaiçi, 10/11 serbest atış) üretirken 10 da ribaund alarak double double yaptı. Pascal Siakam 14 sayı, Kyle Lowry 19 sayı (5/10 3sayı), 9 asist, 5 ribaund, Serge Ibaka 11 sayı, 11 ribaundla galibiyette önemli rol oynadılar.

Dallas’da ise 28 Şubat’ta 20 yaşını dolduracak olan Sloven yıldız Luka Doncic 35 sayı, 12 ribaund, 10 asistle oynadı ve ikinci triple double’ını yapan en genç oyuncu olurken sayı alanında da kariyer rekorunu kırdı.Harrison Barnes 14 sayı, DeAndre Jordan 11 sayı (7/9 serbest atış), 9 ribaund, Dennis Smith Jr. 13 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Dorian Finney-Smith 13 sayı, 5 ribaundla mücadele etti. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

1- LUKA DONCIC:

https://youtu.be/7NO1mlbavAk

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …