Güncel Haberler

Oklahoma Evinde Lider Milwaukee’yi Yendi (Ersan 0 sayı)

Oklahoma City Thunder evinde konuk ettiği ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Milwaukee Bucks‘ı Westbrook & George A.Ş.’nin etkili oyunuyla 118-112 devirmeyi başardı.

Paul George 36 sayı (8/12 3sayı), 13 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile maçın yıldızıydı. Russell Westbrook da 13 sayı, 13 ribaund, 11 asistle bu sezon 16., kariyerinde ise 120. kez triple double’a ulaşmış oldu. Jerami Grant 16 sayı, Steven Adams 14 sayı, 8 ribaund, Dennis Schröder 14 sayı, 7 asist, Terrance Ferguson 15 sayı (3/5 3sayı) ile oynadılar.

Milwaukee’de ise Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo maçı 27 sayı, 13 ribaund, 4 asistle tamamladı. Khris Middleton 22 sayı, 6 asist, 4 ribaund, Eric Bledsoe 11 sayı, 6 ribaund, 3 ssist, Brook Lopez, 19 sayı (5/6 üçlük), Malcolm Brogdon 18 sayı, 6 ribaund, 4 asistle oynadılar. 

Ersan İlyasova 2 şut atıp isabet bulamazken kariyerinde ilk kez üst üste 3 maçı skor üretemeden bitirmiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …