Güncel Haberler

Houston, Paul’un Döndüğü Maçta Orlando’yu Geçti

Houston Rockets konuk ettiği Orlando Magic‘i 103-98 ile geçmeyi başardı. Maçın genelini geride götüren ve oldukça zorlanan Houston, ilk kez maçın bitimine 4 dakika kala öne geçebildi.

James Harden maçı 40 sayı (4/12 3sayı), 11 ribaund, 6 asist, 3 blokla tamamladı, 23.kez +30 ile oynadı (NBA tarihinin bu alandaki en uzun dördüncü serisi). 17 maçın ardından formasına kavuşan Chris Paul ise 12 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile iyi döndü. Eric Gordon 16 sayı, (4/8 3sayı), 5 ribaund, Kenneth Faried 12 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Orlando’da Nikola Vucevic 19 sayı, 17 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, Aaron Gordon 23 sayı, 10 ribaund, 4 asist, Evan Fournier 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Terrence Ross 15 sayı, 6 ribaundla en iyi direnen isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …