Güncel Haberler

Anthony Davis Takasını İstedi ve Lakers’ın Teklifi Hazır!

“The Brow” lakaplı süper yıldız Anthony Davis, 2020 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmak gibi bir niyetinin bulunmadığını ve takas olmak istediğini New Orleans Pelicans yönetimine bildirdi.

ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Davis, yeni sözleşme imzalamak gibi bir niyetinin bulunmadığını yeni menajeri Rich Paul aracılığıyla kulübüne bildirdi.

Menajer Rich Paul’un ESPN’e yaptığı açıklama şu şekilde: “Anthony, sürekli kazanan ve şampiyonluk yarışı veren bir takıma takaslanmak istiyor.” Anthony Davis’in kararının zamanlaması hakkında ise Rich Paul: “Anthony, dürüst ve net olmak istedi. Kararının zamanlamasındaki sebep bu. Bu karar hem Anthony, hem de Pelicans’ın geleceği için en iyisi.”

Sezon içerisinde menajerini değiştirirerek Lebron James’in de menajeri olan Rich Paul ile anlaşan Anthony Davis’in doğal olarak favori rotalarından biri Los Angeles Lakers ve LA Times’ın haberine göre Lakers’ın takas görüşmesinde masaya koyacağı şartlar da belli olmaya başladı. İlk etapta teklif edilmesi beklenen isimler, Lonzo Ball, Kyle Kuzma, Ivica Zubac ve bunlara ek olarak da 1.tur Draft haklarını da önerecekleri söyleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …