Güncel Haberler

Pero Antic’den Jübile Hazırlığı

Pero Antic, 1999 yılından bu yana sürdürdüğü profesyonel basketbol kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Avrupa basketbolunda uzun yıllar forma giyen ve kazandığı şampiyonluklar ile de adını Eski Kıta’nın basketbol tarihine altın harflerle yazdıran Pero Antic, emeklilik kararı aldı.

MOZZART Sport‘un haberine göre ülkemizde Fenerbahçe Beko formasını da giyen ve sarı-lacivertli takımla da EuroLeague şampiyonluğu yaşayan 36 yaşındaki oyuncu, artık profesyonel basketbol hayatını sonlandıracağını açıkladı.

Antic, ülkesi Makedonya’nın Üsküp kentinde bir jübile organizasyonu düzenleyecek. Henüz maça dair detaylar bilinmese de bu organizasyonda Luka Doncic, Al Horford ve Zeljko Obradovic gibi önemli isimlerin de boy göstermesi bekleniyor.

Üç EuroLeague şampiyonluğu yaşayan ve EuroLeague’de 162 maça çıkan Antic, ayrıca Atlanta Hawks formasıyla da 135 NBA maçında oynamıştı.

EuroHoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …