Güncel Haberler

AD Şov Yaptı, Pelicans Deplasmanda Clippers’ı Yendi

New Orleans Pelicans konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı süper yıldızı Anthony Davis‘in şov yaptığı maçta 121-117 devirmeyi başardı. 

Baştan son çekişmeli geçen maçta Pelicans ikinci çeyrekte yakaladığı 34-27’lik avantajı maçın geneline yayarak zor da olsa kazanmayı başardı. Anthony Davis 46 sayı, 16 ribaund, 4 asist, 3 topçalma, 1 blok yine istatistik kağıdının her noktasını doldururken, Julius Randle 27 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Jrue Holiday de 19 sayı, 5 ribaund, 8 asist, 3 topçalma, 2 blok ile yine onun en büyük destekçileri oldular.

Clippers cephesinde ise İtalyan yıldız Danilo Gallinari 25 sayı, 6/9 3sayı, 4 ribaund, 6 asist, 2 topçalma, Tobias Harris 21 sayı, 5/7 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen 2 isim Montzerl Harrell 26 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile Lou Williams 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist en iyi direnen isimler oldular. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=gZsKHmQ8H_I

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …