Güncel Haberler

Parker Spurs ile Yeniden Buluşmasında Galibiyetle Ayrıldı

Charlotte Hornets konuk olduğu güçlü rakibi San Antonio Spurs‘ü 108-93 gibi net bir skorla devirmeyi başardı. Bu sonuçla Spurs’ün 7 maçlık iç saha serisi sona ermiş oldu. Hornets, San Antonio’da son kez 15 Kasım 2016’da kazanabilmişti.

17 yıl formasını giydiği Spurs’e karşı ilk kez oynayacağı maçtan önce özel bir video gösterimi hazırlanan Tony Parker, tribünlerden büyük alkış aldı. Spurs taraftarları maçın bitimine 17 saniye kala Fransız yıldızı zorla oyuna soktu ve bir kez daha alkışladılar.

https://youtu.be/rjBNtqb0Kro

Charlotte’ta Kemba Walker 33 sayı (7/13 3sayı), 4 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Jeremy Lamb 19 sayı, 7 ribaund, Marvin Williams 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist üretti. Tony Parker’dan ise 8 sayı, 3 ribaund, 4 asistlik katkı geldi.

Spurs cephesinde ise LaMarcus Aldridge 28 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, 1 blokla en iyi direnen isim olurken, DeMar DeRozan ve Patty Mills 14’er, Derrick White ise 18 sayı attı. Rudy Gay ve Marco Belinelli sakatlıklarından dolayı forma giyemediler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …