Güncel Haberler

Wizards’ın Bu Kez Kurbanı Bucks (Ersan 12 sayı)

Washington Wizards Doğu’nun zirvesindeki takımları birbir yenmeye başladı. 76ers’dan sonra bu kez de konuk ettikleri Milwaukee Bucks‘ı 113-106 geçmeyi başardılar. 

Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo‘yu dinlendiren Bucks’da temsilcimiz Ersan İlyasova ilk beşte kendisine yer buldu. Millli forvet 26 dakika parkede kalırken 6/8 2sayı isabetiyle 12 sayı buldu ve 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile istatistik kağıdını doldurdu. 

Milwaukee’de Giannis’in yokluğunda takım olarak skor dağılımı dengeli yapılsa da sonuca gidemediler. Khris Middleton 25 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Malcolm Bragdon 15 sayı, 6 ribaund, 8 asist ve Eric Bledsoe 18 sayı, 8 ribaund, 9 asist, 3 top çalma mağlubiyete engel olamadılar.

Wizards cephesinde ise Çekyalı guard Tomas Satoransky kariyerinin ilk triple-double’ına imza attı; 18 sayı, kariyer rekoru olan 12 ribaund, 10 asist ve 2 top çalma istatistikleri ile oynadı. Maçın yıldızı ise Bradley Beal oldu; 32 sayı, 3/4 3sayı, 5 ribaund, 7 asist, 3 topçalma ile oynad. Trevor Ariza 20 sayı, 6/12 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 topçalma ve Jeff Green 20 sayı, 4/7 3sayı, 5 ribaund, 3 asistle galibiyetin mimarları arasında yer aldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/4PibkyurXxI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …