Güncel Haberler

Embiid’siz 76ers Evinde Hawks’a Kaybetti (Furkan 4 dakika)

Yıldız uzunu Embiid’i sakatlığını nedeniyle dinlendiren Philadelphia 76ers evinde ağırladığı Doğu’nun zayıf ekiplerinden Atlanta Hawks‘a son topta 121-123 kaybetmekte kurtulamadı.

Hawks cephesinde maçı kazandıran basketi atan John Collins 25 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken Kevin Huerter 29 sayı (5/8 üçlük), 3 ribaund, 3 asist, Trae Young 18 sayı (3/8 üçlük), 4 ribaund, 5 asist ve Dewayne Dedmon da 19 sayı (3/5 üçlük), 8 ribaund, 7 asistle Embiid’siz 76ers karşısında sürpriz sayılacak bir galibiyete imza attılar.

76ers’da Jimmy Butler 30 sayı(12/14 serbest atış), 4 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile ön plana çıkan isim oldu. Joel Embiid’in yerine ilk beşte başlayan Mike Muscala 16 sayı, 3 ribaund, 2 topçalma, JJ Redick 20 sayı (4/14 3sayı), 2 asist  ile oynadı. Ben Simmons 23 sayı, 10 ribaund, 15 asistle triple double yaptı. Redick’in sakatlıktan dönmesi ile tekrar benche dönen temsilcimiz Furkan Korkmaz, sadece 4 dakika süre aldığı maçta 1 üç sayı denedi ve isabet bulamadı 1 de top kaybı yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …