Güncel Haberler

Bayern Munich James’e Rağmen Milano’yu Yendi!

Turkish Airlines Euroleague 18.hafta mücadelesinde Bayern Munich Almanya’da konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 93-87’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte Bayern Münih, 9. galibiyetini elde ederken Olimpia Milano 8 galibiyette kaldı.

İki takım da maça birbirlerini tempo konusunda teşvik ederek başladılar. Savunmalar da unutulunca ilk çeyrekte çok yüksek bir skor izledik, Bayern’in 23-22 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte de tempo artarak devam etti ve bu ev sahibine yaradı. Bu çeyrekte tam 30 sayı bulan Alman ekibi soyunma odasına da 53-45 önde girmeyi başardı.

İkinci yarı da farkeden bir şey olmadı. Devre arası da takımları soğutamamış olacak ki üçüncü çeyrekte 47 sayı çıkarken Bayern farkı korudu. Son çeyrekte Milano savunmayı sertleştirip ufak bir geri dönüşe imza atsa da Dedovic ve arkadaşları Milano’nun ve James’in daha fazla yaklaşmasına izin vermeyerek 6 sayılık farkla play-off yolunda çok kritik bir galibiyete imza attılar.

Öne çıkan performanslar;
Bayern Munich: Nihad Dedovic (18 sayı, 2/3 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 22 verimlilik), Maodo Lo (18 sayı, 4/5 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, 17 verimlilik), Petteri Koponen (14 sayı, 3/4 3sayı, 17 verimlilik)
Olimpia Milano: Mike James (29 sayı, 5/10 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 topçalma, 31 verimlilik), Arturas Gudaitis (18 sayı, 10 ribaund, 28 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …