Güncel Haberler

Rockets Harden Liderliğinde Cavs’a Acımadı (Cedi 15 sayı)

Houston Rockets sahasında konuk ettiği NBA’in en kötü galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Clevelend Cavaliers‘ı 141-113’lük skorla çok rahat geçti. 

Rockets ilk yarıda 20 üçlük isabeti ile bu sezonun en yüksek skoru olan 77 sayıya ulaştı ve ev sahibi farkı ilk çeyrekte 20, ikinci çeyrekte 30, üçüncü çeyrekte 44 sayıya kadar açtı.

Rockets cephesinde Eric Gordon ve Chris Paul sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken James Harden yine sazı eline aldı ve 43 sayı, 10 ribaund, 12 asistle ilk üç çeyrekte triple double’a ulaştı, bu sezon 15.kez en az 30 sayı, 13.kez en az 40 sayı ve üzerinde skor bulmayı başardı.

Cleveland Cavaliers’te Cedi Osman 28 dakikada 3/3 serbest atış, 0/3 3sayı, 6/7 2sayı isabetiyle 15 sayı üretti, 3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ile de istatistik kağıdını doldurmaya çalıştı. Hırvat uzun Ante Zizic 18 sayıyla takımının en skoreri olurken 8 de ribaund aldı. Collin Sexton 14, Jordan Clarkson ve Jalen Jones 12’şer sayı ile çift haneli skor katkısı yaptılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …