Güncel Haberler

Doncic Sahneye Çıktı ve Yine Dallas’ı Galibiyete Taşıdı

Dallas Mavericks deplasmanda konuk olduğu Minnesota Timberwolves karşısında Doncic’in son bölümdeki etkili oyunu sayesinde 119-115 kazanmayı başardı. 

Sloven yıldız Luka Doncic, takımının son 9 sayısından 7’sine imza atarak bir kez daha Yılın Çaylağı benim diye haykırdı adeta. Doncic maçı 29 sayı (7/10 serbest atış, 2/9 3sayı, 8/14 2sayı), 12 asist, 8 ribaund, 2 top çalma ile tamamladı ve triple-double’ın da kıyısından döndü. 

Dallas cephesinde Harrison Barnes 23 sayı (4/7 üçlük), 2 ribaund ile kenardan gelen 2 isim, Dwight Powell 15 sayı, 3 ribaund, 2 blok ve son çeyrekte sakatlanana kadar JJ Barea 16 sayı, 4 ribaund, 7 asist ile galibiyette etkili oldular.

Minnesota’da ise Karl-Anthony Towns 30 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 4 blok ile ön plana çıkarken, Taj Gibson 10 sayı, 15 ribaund, Jeff Teague12 sayı, 6 asist, Andrew Wiggins 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Josh Okogie 15 sayı (4/6 3sayı), 2 ribaund ile takımlarını oyunun içinde tuttu. Kenardan gelen Derrick Rose 21 sayı (3/5 3sayı), 3 ribaund, 5 asist ile oynarken maçın sonunda fark 2 sayı iken kritik bir top kaybı yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/3-zA_zMpbAs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …