Güncel Haberler

Barcelona Heurtel Liderliğinde Panathinaikos’u Beklediğinden Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18.hafta mücadelesinde Barcelona İspanya’da ağırladığı Panathinaikos‘u Fransız guardı Thomas Heurtel liderliğinde 79-68’lik skorla beklediğinden rahat geçti. Barcelona 11.galibiyetine ulaştı ve formda grafiğini sürdürdü. Panathinaikos’un ise deplsaman kabusu devam etti.

Maça düşük tempoda bir giriş yaptı takımlar. Özellikle Barcelona savunmada işleri sıkı tutunca ilk çeyreği 17-13 önde geçmeyi bildiler. İkinci çeyrekte ise takımların hücum performansları ön plandaydı ki bu durum da Pana’ya yaradı ve maça ortak olarak devreye 36-37 geride girdiler.

İkinci yarıya yine Barcelona’nın tempoyu kontrol etmesi ve savunma sertliği ile başladık, 19-16’lık çeyrek skorunun ardından maçın final çeyreğine 56-52 ev sahibi üstünlüğü ile girildi. Son çeyrekte ise Heurtel liderliğinde tempoyu arttırarak hücumda iyi iş çıkaran Barcelona, farkı çift hanelere çıkararak beklediğinden rahat bir galibiyet elde etti.

Öne çıkan performanslar;
Barcelona: Thomas Heurtel (23 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 22 verimlilik), Kevin Seraphin (14 sayı, 7 ribaund, 19 verimlilik)
Panathinaikos: Ioannis Papapetrou (17 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 4 topçalma, 20 verimlilik), Nick Calathes (8 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 topçalma, 11 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …