Güncel Haberler

Olympiakos Uzatma Bölümünde Hata Yapmadı ve Baskonia’yı Eli Boş Gönderdi

Turkish Airlines Euroleague 17.hafta mücadelesinde Olympiakos Pire’de Baskonia ile karşılaştı. Misafir takım maçın genelini önde götürmesine rağmen son bölümde yaptığı hata ile önce maçın uzatmaya gitmesine engel olamadı sonra da uzatma bölümünde ev sahibi avantajını kullanan Yunan ekibi maçtan 91-87 galip ayrılmayı bildi.

İsapanyol ekibi ilk çeyreği 22-10 ve devreyi de 47-43 önde geçmeyi başardı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren misafir takım 62-55 ile son çeyreğe önde girdi.

Baskonia neredeyse tamamını önde götürdüğü maçta normal sürenin sonunda 3 sayı önde olmasına rağmen faul yapmayınca Olympiakos tecrübeli forveti Kostas Papanikolaou‘nun üçlüğü ile maçı uzatmaya götürmeyi başardı ve sonra da uzatma bölümünde kazanmayı başardı.

Öne çıkan performanslar;
Olympiakos: Nigel Goss 17 sayı, 6 asist, 2 ribaund, Georgios Printezis 19 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Kostas Papanikolaou 22 sayı (6/7 üçlük), 6 ribaund, 2 asist, Zach Leday 23 sayı, 9 ribaund
Baskonia: Luca Vildoza 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Marcelinho Huertas 17 sayı, 5 asist, Vincent Poirier 17 sayı, 12 ribaund, Darrun Hillard 13 sayı

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …