Güncel Haberler

Panathinaikos NBA Patentli Skorerin Peşinde

Kısa rotasyonuna bir skor opsiyonu daha eklemek isteyen koç Pitino yönetimindeki Panathinaikos, şuanda serbest olan NBA patentli skorer Sean Kilpatrick ile ilgileniyor.

Rick Pitino hücumda Calathes’in omuzlarındaki yükü azaltmak istiyor. Kilpatrick ise her ne kadar NBA’de kontrat bekliyor olsa da yazın Chicago Bulls tarafından serbest bırakılmasının ardından halen takım bulunmayan tecrübeli oyuncu, koç Pitino ile Euroleague’de boy gösterme ve kendinini yeniden hatırlatma fırsatını değerlendirebilir.

1990 doğumlu olan 1.93 metre boyundaki Kilpatrick, son olarak geçen sezon Chicago Bulls forması giymiş ve forma giydiği 9 maçta ortalama 23.7 dakika sahada kalırken 15.4 sayı, %39.6 3sayı, 2.8 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kilpatrick NBA’de bile özel bir skorer olduğunu göstermişti aslında 2016-17 sezonunda Brooklyn Net forması ile. Hatta geçen sezon da Bulls ile geçirdiği kısa dönemde gayet iyi işler çıkardı. Euroleague seviyesinde ve özellikke koç Pitino’nun agresif hücum anlayışında çok faydalı olabilecek, fark yaratabilecek bir skorer. Transfer gerçekleşirse hem Pana’ya hem de Euroleague’e renk getireceği kesin.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …