Güncel Haberler

CSKA Kaunas Deplasmanından Son Çeyrekte Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines EuroLeague 16.hafta maçında CSKA Moskova, deplasmanda karşılaştığı Zalgiris Kaunas‘ı nefesleri kesen bir mücadelenin ardından 84-79 mağlup etmeyi başardı. 

Bu mücadeleye son 3 deplasman maçını kaybederek gelen CSKA Moskova, kötü seriyi bitirirken 16. maçında 12. galibiyetini de elde etti. Zalgiris Kaunas ise 16. maçında 9. yenilgisini aldı.

Maça iyi başlayan CSKA, ilk çeyreği de 28-17 önde geçen taraf oldu. İkinci çeyrekte de Zalgiris’i yaklaştırmayan CSKA Moskova, soyunma odasına 44-34 üstünlükle gitti.

İkinci yarı ile bilrikte nefis bir Zalgiris Kaunas savunması ve geri dönüş hikayesi izledik Ev sahibi 25-11’lik çeyrek skoruyla final periyotuna 59-55 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte ise bu kez CSKA Moskova hamle yapan taraf oldu. Maçın son bölümlerine önde giren CSKA Moskova, tecrübesini de konuşturarak hata yapmadı ve karşılaşmadan 84-79 ile galip ayrılan taraf oldu.

Öne çıkan performanslar;
Zalgiris Kaunas: Brandon Davies (19 sayı, 7 ribaund, 21 verimlilik), Marius Grigonis (13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 15 verimlilik)
CSKA Moskova: Will Clyburn (19 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 24 verimlilik), Daniel Hackett (19 sayı, 3/4 3sayı, 19 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …