Güncel Haberler

Gran Canaria Evinde Khimki’ye Farklı Teslim Oldu

Turkish Airlines Euroleague 16.hafta mücadelesinde Gran Canaria evinde konuk ettiği Khimki önünde tüm kurşununu ilk çeyrekte harcayınca sonrasında ayakta kalamadı ve maçtan 70-99 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Gran Canaria 6 galibiyette kalırken, Khimki de rakibi ile galibiyet sayısını eşitlemiş oldu.

Maça müthiş bir tempoyla başlayan ve ilk çeyrekte tam 30 sayı üreten Gran Canaria, ikinci çeyrekte Khimki’nin sertleşen savunması karşısında tam anlamıyla devre dışı kaldı ve sadece 6 sayı üretebildi. Khimki savunmadaki etkili performansının yanında maç boyunca hücumda da farklı isimleri devreye sokarak hep diri kalmayı başarınca fark giderek açıldı ve ilk çeyrekteki 30 sayıdan sonra kalan 3 çeyrekte potasında sadece 40 sayı gören Rus ekibi hanesine beklediğinden çok daha rahat bir deplasman galibiyeti yazdırmış oldu.

Öne çıkan performanslar;
Gran Canaria: Marcus Eriksson (14 sayı, 2 topçalma, 10 verimlilik), DJ Strawberry (13 sayı, 2 ribaund, 9 verimlilik)
Khimki: Jordan Mickey (16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 blok, 22 verimlilik), Charles Jenkins (18 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 20 verimlilik), Dee Bost (20 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 20 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …