Güncel Haberler

DeRozan Eski Takımına Acımadı!

San Antonio Spurs evinde ağırladığı Toronto Raptors‘ı DeMar DeRozan‘ın sahne aldığı maçta 125-107 gibi net bir skorla devirmeyi başardı.

Hatırlayacağınız üzere DeMar DeRozan, Toronto’dan isteği dışında ayrılmış ve Spurs’e takaslanmıştı. Belli ki eski takımına karşı içinde epey biriktirdikleri kalmış ki bu maçta 21 sayı, 14 ribaund, 11 asist ile kariyerinin ilk triple-dobule’ına imza atmayı başardı. Bu takasın diğer yıldızı Kawhi Leonard ise Spurs taraftarlarının yuhlamaları ile karşılansa da maçın ardından koç Popovich ve takım arkadaşları ile kucaklaşarak özlem giderdi. Leonard ise maçı 21 sayı, 5 asist, 2 topçalma ile tamamladı.

Raptors cephesinde Leonard dışında, Serge Ibaka 14 sayı, 6 ribaund, Pascal Siakam 10 sayı, 6 ribaund, 7 asist ve kenardan gelen Norman Powell 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ile diğer dikkat çeken isimler oldular.

Spurs’de ise DeRozan’ın triple-double performansının yanı sıra LaMarcus Aldridge 23 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Bryn Forbes 20 sayı, 6/7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Derrick White 19 sayı, 4 asist ile diğer ön plana çıkan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …