Güncel Haberler

Milano NBA Temposunda Geçen Maçta Buducnost’u Rahat Yendi

Turkish Airlines Euroleague 16.hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk ettiği Buducnost‘u 111-94’lük skorla rahat bir şekilde geçmeyi bildi. Bu sonuçla beraber Olimpia Milano 8. galibiyetini hanesine yazdırırken Buducnost ise 3 galibiyette kaldı.

Yüksek üçlük yüzdesiyle (16/36 – %53.3) maçın ilk dakikalarından itibaren farklı üstünlüğü yakalayan ve sonrasında hiç elden bırakmayan Olimpia Milano, NBA temposunda geçen maçta rahat bir oyun sergiledi. Özellikle ilk çeyrekte yakaladıkları 36-22’lik üstünlüğün avantajını maç boyunca kullandılar.

Öne çıkan performanslar;
Olimpia Milano: Vladimir Micov (20 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 25 verimlilik), Arturas Gudaitis (14 sayı, 12 ribaund, 3 blok, 26 verimlilik)
Buducnost: Goga Bitadze (23 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 3 blok, 31 verimlilik), Norris Cole (17 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 15 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …