Güncel Haberler

Philadelphia Maç Sonunda Zorlansa da Clippers Engelini Geçti (Furkan 3 sayı)

Philadelphia 76ers konuk olduğu Los Angeles Clippers karşısında büyük bir bölümünü üstün götürdüğü ve farkı 24 sayıya kadar çıkardığı maçta son çeyrekte ev sahibinin geri dönmesine engel olamadı. Son bölümde savunmada vidaları sıkan 76ers maçtan 119-113 ile galip ayrılmayı başardı.

76ers’da Joel Embiid 28 sayı, 19 ribaund, 3 asist, 3 blok ile maçın yıldızı olurken, J.J. Redick 18 sayı, 4/8 3sayı, 2 asist, Jimmy Butler 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Ben Simmons da 14 sayı, 9 ribaund, 8 asist ile ona çok iyi destek oldular.

Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 12 dakika parkede kalırken, sürelerini iyi değerlendiremedi; 1/4 2sayı, 0/2 3sayı isabet oranıyla 3 sayıda kalan milli oyuncumuz, 2 ribaund ve 1 asist üretebildi.

Clippers cephesinde ise İtalyan forvet Danilo Gallinari 21 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Tobias Harris 21 sayı, 6 ribaund, 3 topçalma ile ön plana çıkan isimler olurlarken, kenardan gelen 2 isim Motzerl Harrell 20 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Lou Williams da 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 topçalmalık etkili performanslarına rağmen mağlubiyete engel olamadılar. Serbest kalması gündemde olan ve adı temsilcimiz Anadolu Efes ile de sıkça anılan Milos Teodosic sağlıklı olmasına rağmen yine forma giymedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=9VGv-NoGINk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …