Güncel Haberler

Jokic’in Triple-Double’ı Denver’ı Galibiyete Taşıdı

Denver Nuggets konuk ettiği ligin zayıf takımlarından New York Knicks‘i zorlansa da Sırp yıldızı Nikola Jokic’in triple-double performansı eşliğinde 115-108 yendi ve evindeki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. New York ise bu sonuçla üst üste 8.maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Denver’da Sırp uzun Nikola Jokic 19 sayı, 14 ribaund, 15 asist, 3 blokluk triple-double performansı ile yıldızlaşırken, kenardan gelen Malik Beasley 23 sayı (kariyer rekoru), 6 ribaund, 5 asist ve Paul Millsap da 16 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ile galibiyet yolunda etkili performanslar sergilediler.

New York cephesinde ise Luke Kornet 19 sayı, 4/7 3sayı, 6 ribaund ile ön plana çıkarken, Kevin Knox 18 sayı, 4 ribaund, Tim Hardaway Jr. 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Emmanuel Mudiay 15 sayı, 3 ribaund, 9 asist, 2 topçalmalık performanslarıyla mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/2FAQGJ0tmsA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …