Güncel Haberler

Portland Nurkic’in “5X5” Performansı ile Sacramento’yu Uzatmada Yendi

Portland Trail Blazers misafiri olduğu Sacramento Kings‘i normal süresi 103-103 biten mücadelede 113-108 yenmeyi başardı. Bosnalı uzun Jusuf Nurkic istatistik kağıdının her noktasına imzasını atarak dikkatleri üstüne çekti.

Portland’da galibiyetin mimarı Jusuf Nurkic oldu. Bosnalı uzun 5×5 yaparak, 5 önemli istatistikte de minimum 5 sayısına ulaşarak basketbol sahalarında nadir gördüğümüz bir performans sergiledi, 24 sayı, 23 ribaund, 7 asist, 5 topçalma, 5 blok ile galibiyetin mimarı oldu. Damian Lillard da 25 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile onun en büyük yardımcısıydı.

Sacramento cephesinde ise Buddy Hield 27 sayı, 5/8 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile ön plana çıkarken, Nemanja Bjelica 14 sayı, 16 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Bogdan Bogdanovic de 19 sayı, 3/11 3sayı, 5 ribaund, 5 asist, 3 topçalmalık etkili performanslarına rağmen mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=aNItI5lXpYk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …