Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia, Portland Deplasmanında Farklı Kaybetti (Furkan 10 sayı)

Yıldız uzunu Joel Embiid‘i dinlendiren Philadelphia 76ers konnuk olduğu Portland Trail Blazers karşısında 95-129’luk skorla çok farklı kaybetti.

Ev sahibi hücumda müthiş bir performansla oynadığı maçın ilk dakikalarından itibaren hiç dirençle karşılaşmadı ve sezonun en rahat galibiyetlerinden birine imza attı.

Dağınık ve isteksiz görünün 76ers’da Ben Simmons 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile ön plana çıkan isim oldu. Kenardan gelen T.J. McConnell da 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ile destek olmaya çalıştı. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise kenardan gelip 22 dakika süre alırken 1/3 2sayı, 2/9 3sayı, 2/2 serbest atış isabet oranıyla 10 sayı üretirken 3 ribaund ve 3 top çalmayı da hanesine ekledi.

Portland cephesinde ise C.J. McCollum 35 sayı, 4/7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken Al-Farouq Aminu 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Damian Lillard da 15 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyet yolunda önemli katkılar verdiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …